5 redenen waarom je voor Panidur moet kiezen - Panidur

5 redenen waarom je voor Panidur moet kiezen

Je huis heeft dringend een make-over nodig, er staan verbouwingswerken voor de deur, of het is simpelweg tijd voor iets nieuw. Maar dan komt het moment waarop je moet kiezen welke richting je wilt uitgaan en welk materiaal je hiervoor wenst te gebruiken. Wij geven jou vandaag mee waarom je zeker Panidur wand- en plafondbekleding de voorkeur moet geven!

 

1. Melamine toplaag

Als enige merk van plafond- en wandpanelen bieden wij onze panelen aan met een melamine toplaag. Geen idee wat dit precies is? Geen probleem, we leggen het met veel plezier eventjes uit.

 

        Wat is melamine?

Melamine is een dunne afwerkingslaag die bestaat uit een laagje papier met een kunstharslaagje. Dit kunstharslaagje maakt dat de panelen krasvast, kleurvast en gemakkelijk te onderhouden zijn. Melamine is dus hoogwaardiger wat kwaliteit betreft dan papier.

 

 

2. Eenvoudige montage

Bij het ontwerpen van onze panelen, is er aan jouw montagegemak gedacht! Telkens heb je de keuze om de panelen te bevestigen met nietjes of clipsen. Daarnaast zijn de panelen voorzien van een lange lip, klikverbinding, 4-zijdige tand/ groef, afhankelijk van welke collectie de panelen afkomstig zijn.

 

 

3. Duurzaam bosbeheer

Graag dragen wij ons steentje bij aan de natuur. Om deze reden kiezen we ervoor om aan de slag te gaan met PEFC-gecertificeerd hout. PEFC-gecertificeerd wat? Ik hoor je het al denken, wat is dat? Kort gezegd is dit hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

 

 

4. verdelers over heel België

Of je nu afkomstig bent van West-Vlaanderen, Limburg, Gent of noem maar op, onze Panidur verdelers kan je over heel België terugvinden. Via onze website kan je heel eenvoudig op zoek gaan naar de dichtsbijzijnde verdeler: 

  • Ga naar 'verdelers'
  • Klik het gewenste land aan
  • Duw 'zoek'
  • Hierna nog even je postcode meegeven
  • Opnieuw 'zoek' aanklikken
  • Daar zijn ze, de dichtstbijzijnde Panidur verdelers!

 

5. Watervast

Voor elke ruimte in huis, bieden wij het ideale paneel. Ook voor vochtige en natte ruimtes! Binnen ons uitgebreid gamma, kan je kennismaken met de Aqua, Alto, Sharpclick WR, Plano WR en Lambris collectie. De panelen bestaan hiervoor uit groene mdf. Zo is het mogelijk om deze in vochtige ruimtes te gebruiken. Voor natte ruimtes zoals de doucheruimte, is onze Waterproof collectie perfect! De panelen bestaan uit multiplex, afgewerkt met een HPL laag. 

 

 

Nu je weet waarom je voor Panidur moet kiezen, is het hoogtijd om een keuze te maken welke panelen je wenst te gebruiken. Bekijk onze folder online, vraag stalen aan en bestellen maar bij 1 van onze vele verdelers!