Vacature commerciële binnendienst/marketing️ - Panidur

Vacature commerciële binnendienst/marketing️

Decruy NV te Houthulst/België, een bloeiende KMO gespecialiseerd in de toelevering van meubelonderdelen, plafond- en wandpanelen en vloerplinten voor de internationale meubel- en vloerindustrie, interieurschrijnwerker en DIY handel, zoekt naar een commerciële medewerker(ster) om de binnendienst en de marketing te verzorgen voor onze plafond-en wandpanelen van Panidur.

✅Bachelor/Master of gelijkwaardig door ervaring
✅Kennis van marketing en commerciële feeling
✅2 talig Nederlands/Frans

In deze job als commercieel medewerker binnendienst en marketing van ons merk Panidur ben je verantwoordelijk voor een brede waaier aan taken. Een deel van je takenpakket zal bestaan uit het opvolgen van de stockrotatie en het aanmaken van productiebons. Je overlegt hiervoor met je collega’s van de planning en de productie zodat zowel de stockwaarde als de productie optimaal blijven.
Als binnendienst sta je geregeld in contact met de klanten en dienen er vragen als levertermijn, problemen, of technische vragen van Panidur beantwoord te worden. Hiervoor krijg je een uitgebreide opleiding en word je tevens ondersteund door uw collega’s.
De laatste, maar niet de minste taak is marketing. Om onze verdeelpunten optimaal te ondersteunen is er een Panidur folder die up to date dient gehouden te worden. Hiervoor dienen er foto’s genomen te worden en dienen er teksten opgemaakt te worden, waarbij je door partners zult bijgestaan worden om dit tot een goed einde te brengen. Je bent ook zeer nauw betrokken bij beursdeelnames en het organiseren van de standbouw.

Je komt terecht in een middelgrote familiale KMO waar je de ruimte krijgt om initiatief te nemen en mee helpt om de firma en het merk Panidur verder te professionaliseren en uit te bouwen. De firma heeft een duidelijke visie en draagt waarden als langdurige samenwerking, wederzijds respect en teamspirit hoog in het vaandel. Het is een familiale onderneming die gedragen wordt door een ambitieus team die bruist van kennis en talent.

De aangename verlofregeling, het takenpakket, de familiale sfeer, de collega’s en de drive binnen het bedrijf maken van deze job een ongelofelijke opportuniteit.
Heb je commerciële feeling en ben je gebeten door marketing, dan is deze job zeker iets voor jou!

Decruy NV –Poelkapellestraat 40 – 8650 Houthulst
Tel.: 0032(0)51/70.54.54 – Email: dh-personeel@decruy.be – www.decruy.be