Hip en trendy interieur met Vertico - Panidur

Hip en trendy interieur met Vertico

Al enkele jaren is de Japandi stijl aan een enorme opmars bezig. Als innovatief bedrijf lieten we deze trend niet zomaar aan ons voorbij gaan. We bedachten een eenvoudig te plaatsen latjeswand, die ook als plafond kan gebruikt worden.

 

Japandi stijl

Het is misschien niet de eerste keer dat je deze interieurstijl hoort vallen. Al enkele jaren is het een enorme trend. Het minimalisme in combinatie met lijnen en zachte kleuren, brengen je in een oase van rust.

 

Vertico

Met dit in het achterhoofd, creëerden we de ‘ Vertico’. Een eenvoudig te plaatsen latjeswand, die in no time jouw huis Japandi proof maakt. Onze Vertico bestaat uit lijnen, een spel me diepte & reliëf en warme houtsoorten.

 

De 4 hoofdkleuren :

  • Smokey Light
  • Smokey Brown
  • Smokey Grey
  • Smokey Black

Vanuit deze 4 kleuren hebben we 8 verschillende combinaties gemaakt. Je kan er telkens voor kiezen om te gaan voor kleur op kleur bv. Smokey Light op Smokey Light. Een andere mogelijkheid is om elk kleur te combineren met zwart bv. Smokey Light op zwart.

Wist je trouwens dat deze kleuren ook terugkomen binnen de Claustra en de Premium Xl collectie? Je kan deze verschillende collecties dus perfect met elkaar combineren.

 

Ben je net zoals ons al helemaal fan? Dan hebben we goed nieuws! Haast je snel naar je dichtstbijzijnde Panidur verdeler, want deze zijn vanaf nu beschikbaar!